Hagymás csirkemáj

 2013.07.20. 16:26

IMG_1596.JPG

Hozzávalók 3 főre:

50 dkg csirkemáj

3 fej hagyma

3 gerezd fokhagyma

2 ek. mustár

10 dkg szalonna

Elkészítés: 

A szalonnát megpirítjuk, rádobjuk a felkarikázott hagymát. Kb. 10 percig sütjük, néha megkeverjük.

A csirkemájat felcsíkozzuk és a hagymához adjuk. Ráreszeljük a fokhagymát.

Kevergetve sütjük 10 percig. Amikor már megsült sózzuk, borsozzuk és nyakon öntjük 2 evőkanálnyi mustárral. Picit összesütjük még és kész. Tálalhatjuk rizzsel, kenyérrel vagy krumplival, de a savanyúság tutira kötelező mellé.

IMG_1598.JPG

Címkék: hagyma mustár fokhagyma csirkemáj

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszkapitanykonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr625416445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása