Először is kell tortilla, amit megvehetünk a boltban, vagy el is készíthetjük otthon. Ha otthon készítjük: 30 dkg liszt, kb. 2,5-3 dl víz, fél cs. sütőpor és 4 evőkanál olaj kell hozzá. Ezeket egy tálban tésztává gyúrjuk, legyen jól nyújtható, ruganyos, de ne legyen olyan lágy, mint a nokedlitészta. Hagyjuk 15 percig állni, aztán osszuk 8-10 részre, és nyújtsuk vékony lapokra. Melegítsünk fel egy serpenyőt, süssük meg mindkét oldalukat.
A tonhalsalátához: Egy fejes salátát mossunk meg, tépkedjük egy tálba. Adjunk hozzá egy tonhalkonzervet, olívát és kis mozzarella-golyókat. Facsarjunk rá egy kis citromlevet, őröljünk rá borsot, és jól keverjük össze.
Töltsük a tortillába a salátát. Ma erre jutott idő :).