IMG_1976.JPG

Amikor már nincs friss eper, jöhet az eperlekvár. 

Összekeverünk 20 dkg lisztet, fél cs. sütőport, 1 tojást, 3 dl tejet, 5 dkg olvasztott vajat, 4 evőkanál eperlekvárt és 5 dkg darabokra tört étcsokit.

10 percig hagyjuk állni.

Egy serpenyőt felmelegítünk és apró palacsintákat sütünk benne. Akkor fordítjuk meg, amikor elkezd 'buborékosodni' a teteje :).

Kiváló reggeli. Tálaláskor adhatunk hozzá még eperlekvárt, vagy nutellát, vagy juharszirupot. Vagy fagyit ;).

IMG_1983.JPG

Ha tetszett a recept, lájkold Káosz Kapitány facebook-oldalát:

 https://www.facebook.com/pages/K%C3%A1osz-Kapit%C3%A1ny-Konyh%C3%A1ja/283346191810827

Címkék: eperlekvár étcsoki eperdzsem amerikai palacsinta

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszkapitanykonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr405447123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rákóczis first foot 2013.08.07. 19:16:29

Tyű, de jól néz ki! Finom is?
süti beállítások módosítása